Privatumo politika ir slapukai | Menoja

Privatumo politika ir slapukai

Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos.

1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja VšĮ Menoja elektroninės parduotuvės (toliau – www.menoja.lt ) ir www.menoja.lt kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.3 E-parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.menoja.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
1.4 Mes įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

 

2.  Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas.

2.1 www.menoja.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:

2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
2.1.3 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

2.2  www.menoja.lt  gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

2.2.1 apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.2.3 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
2.2.4 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;

 

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims.

3.1 Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims.

3.1.2 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
3.1.3 Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

 

4. Registracijos pateikimo taisyklės.

4.1 Jūs registracijos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis e-parduotuve.

 

5. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas.

5.1 Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją pranešdamas apie tai adresu menoja@splius.lt  arba telefonu +370 682 43408

 

6. Slapukai (angl. cookies).

6.1 Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. "cookies"). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis e-parduotuve sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.

6.2. Saugomų slapukų sąrašas. Lentelėje pateikiame kokie slapukai gali būti naudojami, kokią informaciją jie saugo ir kiek laiko ji yra saugoma. 

Slapukas Sukūrimo momentas Galiojimo laikas Naudojami duomenys ir tvarkymo tikslai
AID, APISID, HSID, NID, OGP, OGPC, PREF, SAPISID, SID, SSID, TAID Sukuriamas pirmą kartą užėjus į svetainę arba neegzistuojant slapukui Slapukas saugomas nuo 10 min. Iki 2 m.

Tai analitiniai, trečiosios šalies slapukai (Google LLC). Jų pagalba renkama pirminė vartotojų informacija, kuri apjungia pagrindinius Google lankytojų paskyrų nustatymus. Šie slapukai naudojami siekiant pagerinti lankytojo patirtį svetainėje, naudotojų tapatybei nustatyti, apsaugoti nuo apgaulingo prisijungimo kredencialų naudojimo ir naudotojų duomenims apsaugoti nuo neteisėtų šalių.

Naudojami duomenys: Google slapukų taisyklėse nurodyti duomenys (daugiau žr. čia).

__utma, _utmb, __utmc, __utmt, __utmz Google slapukų taisyklėse nurodytos šių slapukų naudojimo priežastys Galioja iki 2 m., o __utma iki 2038 m.

Tai analitiniai, trečiosios šalies slapukai (Google LLC). Jų pagalba renkama pirminė vartotojų informacija, kuri apjungia pagrindinius Google lankytojų paskyrų nustatymus. Šie slapukai naudojami siekiant pagerinti lankytojo patirtį svetainėje, naudotojų tapatybei nustatyti, apsaugoti nuo apgaulingo prisijungimo kredencialų naudojimo ir naudotojų duomenims apsaugoti nuo neteisėtų šalių.

Naudojami duomenys: Google slapukų taisyklėse nurodyti duomenys (daugiau žr. čia).

6.3. Atsisakymas naudoti slapukus.

Savo sutikimą naudoti slapukus galite pakeisti, pakeisdami nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Tai atlikti galite pakeisdami naršyklės nustatymus. Dažniausiai naudojamų naršyklių nustatymus rasite nuspaudę ant šių nuorodų:

6.4. Nuorodos į kitus tinklalapius.
Mūsų tinklalapyje gali būti nuorodų į kitus tinklalapius. Kai naudojate šias nuorodas ir vartote kitų tinklalapių puslapius, turėtumėte žinoti, kad mes jų nekontroliuojame. Dėl minėtos prežasties, negalime būti atsakingi už bet kokios informacijos, kurią pateikiate lankydamiesi tokiuose tinklalapiuose, apsaugą ir privatumą. Turėtumėte elgtis atsakingai ir susipažinti su jų privatumo politika.

 

7. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos.

7.1 www.menoja.lt  turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami e-parduotuvėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybu būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

 

Jeigu turite klausimų ar pasiūlymų, rašykite mums menoja@splius.lt.
Atnaujinta 2018 05 25

 

 

SUSISIEKIME

  • Vilniaus g. 217, Šiauliai LT-76344
  • Arklių g. 20, Vilnius LT-01305
  • Telefonas: +370 682 43408; +370 650 31783

  • Rekvizitai: Įmonės kodas  302047539,
    Swedbank A/S LT 17 7300 0101 1140 0855